Bingo bonus uten krav om innskudd

Det finnes alle slags bingo bonuser som du kan dra nytte av på nettet. Enkelte er forbeholdt nye spillere, mens andre kun er tilgjengelige for etablerte medlemmer.

Noen bonuser får du utbetalt når du setter inn penger på kontoen din hos en online bingohall. Som regel vil en slik bonus bestå av like mye penger som du overførte til kontoen opptil en øvre maksgrense.

Denne typen bonus er en innskuddsbonus. Det finnes også en annen type, og den heter bingo bonus uten krav om innskudd. Den består av gratis spillekreditt som du mottar uten at du behøver å sette inn penger på kontoen.

 

Spill gratis bingo for 50 kr her!

Hos MamaMia Bingo får du bingo bonus uten krav om innskudd

 

Siden du ikke behøver å satse et øre av egne penger for å få en slik bonus, kalles den gjerne også gratis gave. Stadig flere bingosider byr på noe slags bonus uten krav om innskudd.

Det gjør de for å tiltrekke seg flest mulig nye kunder. Selvsagt er det fristende å dra nytte av sjansen til å spille gratis bingo på nettet. Du har bokstavelig talt ingenting å tape all den tid du ikke forplikter deg til å noensinne overføre penger til spillekontoen din ved å dra nytte av denne typen tilbud.

En gratis bonus er bortimot den mest gunstige formen for bingo kampanje som finnes. Et særlig gunstig eksempel finner vi hos MamaMia Bingo. Denne særs populære spillehallen gir alle nye medlemmer hele 50 kr å spille bingo for. Du mottar denne bingo bonusen så snart du melder deg inn. Deretter kjøper du bingobrett for dine 50 kr helt uten forpliktelser. Noe innskudd trenger du altså ikke gjøre for å sikre deg gratis spilletid på denne måten.

Du kan dra nytte av et lignende tilbud hos Maria Bingo. Her får alle nye medlemmer hele 20 freespins på jackpotautomaten Mega Fortune Dreams når de melder seg inn. Det er en sjanse til å bli millionær helt uten risiko.

Du kan lese videre i denne artikkelen for å finne ut mer om bingo bonus uten krav om innskudd.

Her finner du bingo bonus uten krav om innskudd

Du kan sikre deg en bingo bonus uten krav om innskudd hos forskjellige bingohaller på nettet. De lokker med denne svært gunstige gaven for å tiltrekke seg flest mulig nye spillere.

Særlig et selskap byr i skrivende stund en ekstra flotte gratis gave av denne typen. Da snakker vi om følgende populære bingohall: MamaMia Bingo. Alt du trenger å gjøre for å spille gratis – med sjanse til å vinne ordentlige penger – hos MamaMia Bingo er å åpne konto. Da vil du straks motta 50 kr i spillekreditt. Med disse pengene kan du kjøpe bingobrett, og spille helt som vanlig. Du trenger ikke sette inn penger for å dra nytte av tilbudet, og forplikter deg heller ikke til å gjøre det i fremtiden.

Hos Maria Bingo får du også en velkomstpakke som virkelig monner. Aller først mottar du fantastiske 20 freespins på Mega Fortune Dreams uten å måtte gjøre innskudd.

Dette er en unik mulighet til å vinne denne jackpotautomatens gedigne premiepott helt gratis! Her kan det være titalls millioner å vinne. Ikke rent lite raust av Maria Bingo å gi deg sjansen til å innkassere den slags premier uten at du selv satser en krone av egne penger.

Slik drar du nytte av bingo bonus uten krav om innskudd

Det er svært enkelt å nyte godt av bingo bonus uten krav om innskudd. Alt du trenger å gjøre er å melde deg inn hos en bingohall som byr på denne typen gratis gave til nye medlemmer.

Hos MamaMia Bingo  er det fort gjort å melde seg inn. Du bare følger denne fremgangsmåten, så blir du medlem i en fei:

  1. Trykk på denne lenken
  2. Fyll inn kort skjema
  3. Bekreft medlemskap via epost når du anmodes om dette
  4. Du er nå medlem
  5. Spill og kos deg med bingo bonus uten krav om innskudd!

Stort enklere kan det knapt gjøres. Dette er alt som skal til for å spille helt gratis bingo for 50 kr hos MamaMia Bingo. Hele prosessen tar ikke 5 minutter engang.

Husk at du i tillegg vil motta ytterligere bonus hos mange bingohaller når du setter inn penger på din nye konto. Hos Maria Bingo får du for eksempel både ytterligere 80 freespins på Mega Fortune Dreams, pluss 100 % innskuddsbonus verdt opptil 10 000 kr. Ingen skal påstå at ikke Maria Bingo er en raus spillside!

Bingo bonus uten krav om innskudd
5 (100%) 2 Stemmer